BOMBEJOS

Amb tecnología avançada i compromís amb la qualitat, dissenyem, instal·lem i mantenim sistemes adaptats a les necessitats dels clients. Prioritzem l’eficiència energètica i durabilitat per a resultats fiables i eficients.

ESTACIONS DE FILTRATGE

Amb tècniques i tecnologies de qualitat i assessorament professional, disenyem i instal·lem estacións  de filtratge adaptades a les necessitats específiques de cada client, on prioritzem la qualitat de l’aigua.

IMPERMEABILITZACIÓ

Mitjançant l’ús de revestiments impermeables de qualitat, ens ajudem a les zones de pluvliometria insuficient o irregular, per emmagatzemar l’aigua per una redistribució uniforme per al reg.

OBRES HIDRAULIQUES

Oferim solucions especialitzades en la construcció i manteniment en obres hidràuliques. Garantim la gestió eficient de l’aigua, la conservació de recursos i el suport a les activitats.

SISTEMES DE REG

Amb tecnologies avançades i automatització, dissenyem i instal·lem sistemes adaptats a les necessitats dels clients. Prioritzem l’eficiència hídrica i oferim serveis de manteniment per assegurar un rendiment òptim.

XARXES D’AIGUA POTABLE

Oferim solucions eficients per a la construcció i manteniment de xarxes d’aigua potable. Utilitzem materials de qualitat i tècniques avançades per garantir el màxim rendiment i assegurar una distribució eficient de l’aigua.

JARDINERIA

El nostre servei de Jardineria ofereix el manteniment i instal·lació de sistemes de reg i els seus automatismes. Amb un equip de professionals especialitzats.